Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (5.51 secunde)
Prin urmare, eu nu as promova industria alimentelor bio, ci gospodaria taraneasca traditionala. Prin ea am ajunge la bio in mod natural. ... Iesirea din aceasta dilema nu poate fi data decat prin cultivarea profesionalismului autentic. ... O politica externa regionala si globala de promovare a concilierii.
- Infiintarea unei agentii pentru sustinerea initiativei private romanesti pentru a face fata companiilor straine, prin implicarea ministerelor conexe: ... - Puterea de a pune capat perioadei post-Revolutie prin aplicarea amnistiei fiscale pentru sumele mai vechi de 5 ani; ... - Stimularea initiativei private si in special a microintreprinderilor prin programe integrate;
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". ... Prin formula de sustinere la care ati recurs, nu aveti legitimitatea de a conduce Romania, iar ministrii dumneavoastra nu mai pot emite pretentia sa reformeze sectoare importante in numele cetatenilor romani.
Scopul principal al Partidului Social Democrat si al Uniunii Social Liberale este lupta impotriva actualei puteri si orice alte discutii sau decizii referitoare la pierderea de parlamentari fac rau, a declarat, miercuri seara, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Noi dam, nu taiem - prioritati legislative in domeniul social.
A obtinut diplome sau alte titluri stiintifice prin plagiat dovedit prin hotarare judecatoreasca; ... CONTRACTUL SOCIAL se va incheia intre candidatii PSD pentru functiile alese la alegerile locale si parlamentare din anul 2016 si cetatenii din comunitatile in care candideaza.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Acesta a precizat ca, prin venirea Ford, operatiunile de productie se vor extinde, ceea ce va duce la atragerea altor furnizori de piese. ... Discutiile cu sindicatele vor duce la semnarea unui acord social.
Acesta a precizat ca, prin venirea Ford, operatiunile de productie se vor extinde, ceea ce va duce la atragerea altor furnizori de piese. ... Discutiile cu sindicatele vor duce la semnarea unui acord social.
Acesta a precizat ca, prin venirea Ford, operatiunile de productie se vor extinde, ceea ce va duce la atragerea altor furnizori de piese. ... Discutiile cu sindicatele vor duce la semnarea unui acord social.
Principalul partid de guvernamint, prin prisma reprezentarii parlamentare si guvernamentale, este vorba de PNL, a fost atins subit de dorinta de fuziune cu PD, dupa ce acest partid a trecut pe primul loc in sondaje si si-a exprimat optiunea de a se transforma in partid popular la Conventia Nationala din 25 iunie.
Cred ca viitorul ne va rezerva mari si neplacute surprize in acest sens, in primul rand prin destructurarea partidelor aflate acum in opozitie. ... Inceputul a fost facut prin intermediul Referendumului care reduce parlamentul la o singura camera, prin desfiintarea Senatului.
Prin deciziile PSD trebuie sa afirmam explicit ca PSD e un partid al stangii democrate, cu un crez politic si ideologic clar, cuplat la realitatile tarii, un partid al viitorului, dar nu prin vorbe.
diversificarea serviciilor de consultanta oferite catre companii (de exemplu, marketing, managementul de proiect, finante, promovare sau e-business). ... Etapele prin care trece proiectul Ministerul Finantelor Publice a publicat etapele prin care trece proiectul pana la aprobare:
De exemplu, femeile sunt mai predispuse la decese prin infarct miocardic. ... Femeia trebuie sa devina o prioritate in preocuparile guvernelor prin elaborarea unor politici si strategii de sanatate specifice care sa sustina rolul femeii in plan social, economic, dar mai ales in garantarea sanatatii generatiei viitorului.
Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie emite acest comunicat de presa in vederea anuntarii lansarii proiectului "FACIL - Solidaritate prin Economie Sociala" - POSDRU/173/6.1/S/147628, ce a vut loc in data de 30 martie 2015, orele 10.00, la Hotel Ramada Majestic a avut loc lansarea proiectului.
GRUPUL DE INITIATIVA SI ACTIUNE SOCIALA anunta lansarea proiectului "SES - Solidaritate prin Economie Sociala" POSDRU/173/6.1/S/148596", in data de marti, 31.03.2015, orele 10.00, la Hotel Ibis Gara de Nord.
Alex Stanila) CCR are rolul primordial de a garanta respectarea drepturilor conferite cetatenilor prin Constitutie. Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Astfel, social-democratul Victor Ponta a anuntat marti seara ca cei 14 deputati PSD care semnasera motiunea simpla "Autonomia teritoriala solicitata de vicepremierul Markó Béla sfideaza Constitutia Romaniei", initiata de PC, si-au retras semnaturile, decizia apartinand conducerii partidului.
google-analytics.com